jak ze o elektryce pojęcia nie mam może jak ktoś założy to wrzuci pare
fotek co do czego podpiąć i jak
od strony pasażera wpinasz sie do brązowego czarnym z lampki i do niebieskiego niebieskim z lampki
od strony kierowcy wpinasz sie czarnym od lampki do brązowego na zdięciu 2 od lewej a niebieskim od lampki do niebieskiego pierwszy z prawej na zdięciu
klamki mam i ja, dzięki Grygy. Rozumiem ze przód mamy podłączony to jeszcze poproszę o ten sam opis do tyłu. Czy takie kostki tylko żeński są gdzieś do dostania bo chciałbym to zrbić na kostkach?
Ja tez wsystkim dzienkuje, myszlalem, ze ty komplety bende mial v domu dlugi czas=))Za pare dni bende mial caly komplet lusterka wewnętrzne automatyczne ops:
No wyglada to extra :twisted: , a jako że zazdrość wierci mi wielką dziurę w brzuchu :evil: to zrobie sobie takie w mojej O1 w wersji DIY :twisted:
Moze ktoś kto przerabiał juz temat w O1 moze powiedzieć w jakie kabelki się podpiąć?
Efektami się pochwalę.....chyba ze wyjdzie do d..... 8)
a ja poproszę o pomoc przy zdemontowaniu tej klamki. Dziś sobie oglądałem i stąd moja prośba o pomoc, czy w pierwszej kolejności demontuje sie tę kratke zasłaniająca glośnik(i jak to sie robi) czy wyjmuje oprawe klamki z boczka drzwi? Najlepiej gdyby był dokładny manual jak to zrobić.
- czymś plastikowym podważasz kratke głośnika
- wypinasz kabel od elektrycznych szyb i odkrecasz torx'a
- wyciągasz klamkę tak na żywioł popatrz na nowych gdzie za zaczepy bo do 3 sięgasz ręka żeby je odgiąć (te 3 koło sterowania szyb) a reszta już pójdzie sama, nic nie uszkodzisz
- wypinasz kabel od głośnika jak masz...
Ja to jednak za głupi chyba jestem i nie mam pojęcia/boje sie to podpinać... Znacie kogoś w okolicach Sosnowca/Katowic/Jaworzno kto by to szybko opanował ?
- czymś plastikowym podważasz kratke głośnika
- wypinasz kabel od elektrycznych szyb i odkrecasz torx'a
- wyciągasz klamkę tak na żywioł popatrz na nowych gdzie za zaczepy bo do 3 sięgasz ręka żeby je odgiąć (te 3 koło sterowania szyb) a reszta już pójdzie sama, nic nie uszkodzisz
- wypinasz kabel od głośnika jak masz...
Komentarz